action contour palette
Bij de Action is natuurlijk alles heel goedkoop en zo ook de make-up. Steeds vaker en sneller gaat Action ook met de trends mee en hebben ze vele knock-offs. Het fijne van Action make-up is dat het dierproefvrij is. Hoe fijn is dat?

Ik ga je vandaag meer laten zien van het Action Contour Palette. Lees en kijk je mee?

image

Zoals je op de foto kan zien, wordt het palette geleverd in een zwart mat doosje. Bij het openen zie ik dat er ook nog een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij zit. Heel handig. Het palette zelf is glanzend zwart.

image

Ook kan je door een klein venstertje zien welke kleuren er in zitten. Het palette voelt goed en stevig aan.

image

Bij het openen van het palette zie je precies welke kleuren waarvoor zijn. Super handig toch? Er zit een spiegeltje bij maar die is heel smal en klein en kan je eigenlijk niet gebruiken om te contouren. imageWel zit er op het spiegeltje een gebruiksaanwijzing geplakt. Dat is dan wel weer heel handig.

 

image

image

Hierboven zie je swatches van de kleuren. Ze geven vrij veel kleur af, doordat ze niet heel erg dik gepigmenteerd zijn is het aanbrengen wel makkelijker. De kleuren laten zich daardoor makkelijker blenden met elkaar en je kan de kleur goed opbouwen tot je jouw gewenste kleur hebt bereikt. Alle kleuren zijn mat behalve de highlighter die heeft een lichte shimmer in. Eenmaal aangebracht op de huid, is er vrij weinig te zien van de highlighter.

image

Ik houdt zelf niet van heel veel te contouren of dik aan te brengen. Het komt er op de foto naar mijn idee ook niet heel goed uit. Wel kan je zien dat mijn want een stukje slanker lijkt.

Ik vind het palette al met al wel geslaagd. Het doet wat het moet doen, en als je echt wat meer van het contouren bent en het wat zwaarder aan wilt brengen dan kan dat prima met dit palette. Zeker als je wilt gaan beginnen met contouren is deze ideaal. Wel zou ik dan een eigen highlighter gebruiken.

Het Max &More Action Contour Palette is voor 2 te koop bij Action.

Follow my blog with Bloglovin