Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss

Vandaag heb ik een review voor jullie van de prachtige Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss. Als jullie mij volgen op Social Media dan is het je vast niet ontgaan dat ik bloginsider ben geworden voor Vera Camilla i.s.m. Rimmel London. Super gaaf natuurlijk. Nu kreeg ik niet alleen, zoals gedacht, een mascara thuisgestuurd maar een compleet make-up pakket. In dat pakket zat ook deze Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss. En mijn interesse was meteen gewekt. Ik kon ook niet wachten hem te testen en dit met jullie te delen. Lees je mee?

Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss

image-34

Een super mooi palette deze Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss met roségouden details. My favorite. En natuurlijk staat Kate’s signature er ook op. Het is een palette met een contour poeder, blush en highlighter. Alles wat je nodig hebt om de contouren en te highlighten. Dit is de kleur Coral Glow 002.
Bovenin het palette vind je de highlighter, daaronder de contour poeder en helemaal onderin de blush. Een prachtige koraalkleurige blush.

 

image-33

Op de achterkant van het palette staat een gebruiksaanwijzing. Super handig natuurlijk om even te kijken waar wat ook alweer hoort.

image-35

Nog een closer look van deze prachtige Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss

image

Hierboven zie je de swatches van deze kit. Er komt niet heel erg dik gepigmenteerd poeder van af, maar dit is precies goed voor mij. De kleuren zijn mooi en voldoende.

image

Mijn gezicht met alleen foundation en concealer.

image

Hier heb ik de volledige set van Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss aangebracht.

image

Hier zie je beide looks nog even naast elkaar.  Ik vind het een mooi eindresultaat. De highlighter geeft een fijne glans en de kleuren van de contourpoeder en blush zijn prima. Ik contour nooit heel erg veel, maar ik vind dat dit wel een mooi resultaat geeft. Mijn gezicht lijkt net wat smaller bij mijn wangen. En het geeft een mooie gezonde kleur op je wangen. Ik vind deze Rimmel Sculpting & Highlighting kit by Kate Moss erg mooi en het werkt ook erg fijn. Ook is het makkelijk te blenden.

 

Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss verkrijgbaar bij de drogist € 10,99

Dit product heb ik opgestuurd gekregen