imageEen tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Firmoo dat ik een bril mocht uitzoeken. Super leuk natuurlijk, want ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe bril. Mijn oude is namelijk qua sterkte niet helemaal goed meer. Ik had mijn ogen laten opmeten en wist dus precies wat ik nodig had. Kijk je mee?

firmoo

Firmoo.com levert brillen op sterkte, en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je oogmeting in te voeren. Heb je nou geen recente oogmeting? Dan kan je altijd even langs de opticien. Vaak rekenen ze hier 10 euro voor ongeveer.

image

Mijn bril was supersnel binnen. Namelijk binnen 1 week. WOW! En de shop is echt heel goedkoop, deze kostte namelijk maar $26, en dat incl. de glazen! Firmoo was trouwens zo aardig om mij dunnere glazen met ontspiegeling te geven 🙂 Hij wordt trouwens geleverd in een mooie brillenkoker met schoonmaakdoekje en een soort van kleine schroevendraaier om de schroefjes te kunnen aandraaien van je bril.

image

De bril is precies zoals ik had doorgegeven. En ook qua sterkte is die perfect. Alles klopt. Ik kan het je zeker aanraden om hier een bril te shoppen. Super goedkoop en goede kwaliteit. En de levering, super snel.

Thanks Firmoo for the glasses!