Het is weer juni en tijd voor een nieuwe Sneak Peek Monique. Ik heb weer een aantal foto’s voor jullie verzameld van afgelopen maand. Dus van de maand mei. In die maand gingen Bram en ik naar Ajax – Olympique Lyon, werd ik alweer 28 en kreeg onze muur een andere kleur. Kijk je mee?

Begin mei was er bij ons in de stad een braderie. Op deze braderie stond ook een mini kinderboerderij en er waren lammetjes. Elin vond het allemaal wel interessant.

Jeej, Ajax won tegen Olympique Lyon. Helaas hebben ze de finale niet gewonnen maar toch, het waren mooie wedstrijden en ze zijn ver gekomen.

Van Bram en Elin kreeg ik naast een mini fotostudio deze prachtige bos bloemen. Ze hebben ruim 1,5 – 2 weken gestaan. Zo mooi waren ze.

Deze 2 sieraden kreeg ik ook voor mijn verjaardag. Van Bram zijn ouders. Een rosé gouden slaven armband en een rosé gouden horloge van Regal. Beide komen van Lucardi. Zo mooi.

Samen met Elin naar de Intratuin. Ik kocht een aantal planten voor in de tuin en een plant voor in huis. En ook nog een stoeltje voor Elin, zodat ze van de zomer lekker buiten kan zitten.

Was het ook nog heerlijk weer afgelopen maand. Ik zette een badje op en Elin vermaakte zich prima.

We zijn bezig de keuken aan te pakken. De bovenkastjes zijn verdwenen en de tegels zijn er inmiddels af. Nu is het nog wachten op de stukadoor om de boel weer glad te maken. Hij komt 14 juni. Dus volgende week woensdag. Verder worden de frontjes licht gemaakt en komen er andere handgreepjes op. Verder zien jullie het snel genoeg op mijn blog.

Elin wilde graag mijn zonnebril op. Haha.

Er was kermis in de stad en we gingen even een kijkje nemen. Elin ging voor het eerst in de draaimolen. Ze vond het wel spannend maar wel erg leuk.

Een bbq op een bbq. Ja alles kan, haha. We kochten een picknick bbq, lekker snel te gebruiken en met ons tweetjes prima te doen. Elin logeerde die dag bij haar oma.

Het rozenboompje in de tuin zit vol met knoppen. En deze kleur rozen komen eruit. Mooi hè?

En tot slot, we kochten een nieuwe bank en de muur hebben we een andere kleur gemaakt. De muur was wit en die is nu Geordend groen van Histor. Een super mooie kleur. De bank is de bank, Paco van Leenbakker. Nog steeds verkrijgbaar. We zijn er super blij mee.

Dit was mijn afgelopen maand. Afgelopen weekend zijn Bram en ik naar Amsterdam geweest en verder staat er nog genoeg op de planning deze maand. Dat zien jullie allemaal in de volgende Sneak Peek Monique of natuurlijk eerder op mijn Instagram. Tevens ben ik nog bezig met een nieuw project, vandaar dat het de laatste weken wat rustiger is op mijn blog. Snel meer hierover.