imageAfgelopen week was mijn laatste werkweek. Dus ik heb, zoals gewoonlijk, weer 4 dagen gewerkt. Kijk je mee naar mijn afgelopen week? Met o.a. Minions, BBQ en Watermeloen.

image

Afgelopen maandag kocht ik dit in mijn pauze bij de Jumbo. Heerlijke stukjes watermeloen.

image

Woensdag kocht ik dit bij de Kruidvat. Wij hebben zoveel last van muggen in ons huisje. We wonen nu natuurlijk buitenaf en dan heb je er sowieso al meer last van. Dit zorgt ervoor dat we weer heerlijk kunnen slapen. Opsprayen voor het slapen gaan en het houdt een uur of 6 de muggen bij je weg. En ik moet zeggen, het werkt aardig goed.

image

Mijn nail-art. Woensdagavond gingen we namelijk naar de bioscoop. Minions it was.

image

Foto momentje. Fotobomb door de minion op de achtergrond.

image

Was ik zaterdagmiddag heerlijk aan het schilderen. Hier is het nog niet helemaal af. Maar een donkerbruin kastje moest groenig worden. Beetje mintgroen. En van die letters bovenop, daar komt nog een DIY van, later deze week.

image

Bram had ook eindelijk vakantie en zaterdagavond gingen we even BBQ’en om onze vakantie even goed te beginnen.

image

Afgelopen zondag nog even een boodschapje doen. Want vandaag (maandag) vertrekken we naar Duitsland om daar 4 daagjes naartoe te gaan. Even lekker eruit. Hondjes mogen natuurlijk niet mee de supermarkt in, dus ging Bram even alleen. En wij maar wachten op baasje.

Dit was mijn afgelopen week. Aankomende week ben ik dus 4 dagen in Duitsland, waarvan 1 dag in Berlijn. En vrijdag ga ik naar Rotterdam, waar ik een leuke samenwerking heb. Hier later meer over. En zaterdag hebben we een verjaardag. En daarna gaat het inpakken, opruimen, schoonmaken en overhuizen beginnen want die week erna krijgen wij de sleutel.