Ik wil graag even een super leuke webshop met jullie delen. Ik ontving van MissBirdie deze super toffe nesting dolls. Ik ging een kijkje nemen in de webshop en er zijn zulke leuke items te koop. Lees snel verder.

Hoe leuk zijn ze? Echt fantastisch en Elin ging er gelijk mee spelen. En ze laat ze zo ongeveer niet meer los. Zo leuk om te zien. Het toffe van deze nesting dolls is dat ze met de hand gemaakt zijn. Nu zijn deze dolls geen speelgoed maar Elin vind het erg leuk om ze uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. En dan komen ze straks mooi op haar kast in haar kamer te staan.

Deze nesting dolls-set van Petit Monkey bestaat uit 5 prinses babushka’s in vrolijke kleuren. Ze zijn echte blikvangers in de baby- of kinderkamer! Deze poppen zijn ontworpen door de getalenteerde Helen Dardik en zijn gemaakt van Chinees hardhout. Elke babushka heeft een unieke look en is met de hand gemaakt en beschilderd. De babushka’s kunnen allemaal in elkaar worden genesteld. Zo past de kleinste pop in de op een na kleinste en zo verder.

MissBirdie.nl heeft een heel uitgebreid assortiment. Je vind hier onder andere alles voor de baby en kinderkamer, verzorgingsitems, speelgoed en alles voor onderweg. Echt super leuke items voor fijne prijzen.

Dit is de prinsessenvariant en deze set kost €19,95. Dat vind ik niet duur, helemaal niet als je beseft dat het compleet handgemaakt is en van hout. Hoe leuk is het trouwens ook om deze set cadeau te geven?

En het fijne van de webshop is, voor 16:00 uur besteld is morgen in huis gratis verzending vanaf €65. Ik ga deze webshop zeker aan mijn favorieten toevoegen en zo nu en dan eens een kijkje nemen. Maar ik vrees alleen dat het niet heel gunstig voor mijn portemonnee gaat zijn. Haha.