IMG_9699Ik mocht van Webprint.nl een foto op hout bestellen om te reviewen. En ik was echt super blij met dit bericht. Zoals jullie weten hebben wij een huis gekocht en zochten nog een mooie foto van ons voor aan de muur. Speciaal voor deze opdracht zijn we naar een mooie locatie hier in de buurt gegaan en hebben we een mini photoshoot gedaan. En daar is deze foto uitgekomen, en die willen we graag aan de muur. Dus de keuze was snel gemaakt. Deze moest het worden. Lees je mee naar mijn ervaring met Webprint en de foto op hout?

Webprint is een fotoservice waar je foto’s op allerlei verschillende manieren kunt afdrukken. Zoals bijv. canvas of aluminium. Maar hoe leuk en apart is een foto op hout. Webprint gaf mij de mogelijkheid dit te testen. En ik ben enthousiast!

Samen met Bram en Hero gingen we erop uit om foto’s te maken en we hebben een leuke gevonden, tussen de 100 foto’s die we gemaakt hadden. Keek Hero goed in de camera, keek èèn van ons wel weer niet goed en vice versa.
Maar, er zat een leuke tussen.

IMG_9696

Uploaden van je foto op Webprint gaat heel gemakkelijk. Daarna kies je het formaat die je wilt afdrukken en je ziet gelijk wat dit kost. Houdt zeker Webprint in de gaten, want ze hebben regelmatig allerlei kortingen en aanbiedingen.

 

Mijn foto is 60x40cm, dit vonden we wel een mooi formaat voor aan de muur. Niet te klein, maar ook niet te groot.
Totaal kostte deze foto €52,95 + €6,95 aan verzendkosten. Ik bestelde de foto met white wash, voor een super mooi effect.

IMG_9697

Direct na mijn bestelling ontving ik een bevesting in mijn mailbox. En binnen een paar dagen had ik de foto in huis. Dit duurde een dag of 3. Super snel dus!

Netjes ingepakt in een beschermhoes en een mooie platte doos eromheen.
Mijn ervaring met Webprint en met een foto op hout is super goed. I Love deze manier van foto’s “afdrukken”. De foto is heel scherp, maar wordt iets gefiltert door de white wash, maar dat is juist een heel mooi effect.

Klik hier om ook je foto(s) te laten afdrukken!