vegetarischeWellicht hadden jullie al op mijn instagram kunnen lezen dat ik weer ambassadeur bent voor Tex Mex. Super leuk.  Dat betekent weer lekkere recepten bedenken en maken en vooral smullen! De eerste box die we kregen was een vegetarische box. En dus hoort daar ook een vegetarisch recept bij. Ik heb iets gevonden wat super lekker was. Lees snel verder.

Wat heb je nodig – voor 1 persoon:

  • 2 wraps
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • 5 cm courgette
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1/2 bol mozzarella
  • geraspte kaas
  • knoflook
  • verse peterselie

Hoe je begint:

Snijd de courgette in blokjes en snijd het teentje knoflook fijn. Ik had geen knoflook dus ik heb knoflookpoeder gebruikt, dat werkt ook prima. Bak deze in een pan met olijfolie tot ze mooi bruin van kleur zijn.
Snij de avocado, mozzarella en de tomaat in stukjes en meng het met elkaar in een kom. Doe daar ook de courgette en knoflook bij in.
Vervolgens smeer je de wraps in met tomatenpuree en vul je de wrap met de groentenmix. Ook doe je de peterselie erbij. Vouw ze dicht en wat geraspte kaas eroverheen en ze zijn klaar om te oven in te gaan.

Je doet ze een minuut of 12 in de oven op 180graden en smullen maar. Ik moet zeggen, ik ben een echte vlees/vis eter en mis dit dan ook snel. Maar bij dit gerecht helemaal niet. Het vult goed en is echt smullen. Ik ga dit zeker weten vaker maken.

Eetsmakelijk!