shoplogAfgelopen zaterdag zijn Bram en ik samen naar Enschede geweest. We gingen lekker de stad in. Nou ja, lekker. Haha, het regende steeds op en af. Maar goed, dat geeft niet. We gingen op pad voor Elin. Ze heeft namelijk wel nog wat herfst/winterkleding nodig. We gingen nu alleen even wat herfstitems kopen. En dat ga ik je in foto’s laten zien in deze shoplog. Lees je mee?

Bij H&M kochten we deze 6 basic shirtjes voor Elin. Het was 3 voor 2. En het waren 2-packs. Dus we hebben 6 shirtjes voor de prijs van 4. 2 shirtjes kosten €9,99.

primark

Bij Primark kochten we deze 2 piece set. Een legging en een leuk peplum shirt. Samen €11.

Ook kochten we bij Primark nog deze trui met een lovertjes hart. Heel erg leuk en een mooie najaarskleur.

Bij Prenatal kochten we deze super leuke overgooier met groen shirt erbij. Hoe leuk is dit? Ik ben echt fan van dit setje. Ik zal dan ook binnenkort wel een foto posten als Elin hem aan heeft. Wat dit totaal kostte weet ik niet precies meer, helaas want ik heb de kaartjes eraf gehaald. Volgens mij samen iets van €20-22 euro.

En ook deze maillots kochten we bij Prenatal. Samen volgens mij voor €15. De groene kunnen we mooi combineren bij het setje hierboven. En die rode bij het rokje van Zara die hieronder staat. Kortom, leuke najaarskleuren die goed bij veel kleuren passen.

 

We zijn ook nog even bij Zara geweest. Daar kochten we o.a. dit super leuke rokje van corduroy voor € 12,95.

En ook deze trui/shirt kochten we bij Zara. Het is echt van een hele zachte stof gemaakt. Heerlijk voelt hij aan. Hij is ook niet te dik. En dit shirt koste €9,95.

Dit was de shoplog alweer. We zijn goed geslaagd. Broekjes heeft Elin nog genoeg dus die hebben we dan ook niet gekocht. Hier kan ze de herfst wel even mee door. En we zullen eind herfst nog wel wat dingetjes voor de winter halen.