imageVorige maand was ik bij de perspresentatie van L’Oréal Paris en daar kreeg ik dit hele mooie oogschaduwpalette, Le Palette Nude. Hij werd helaas nog niet in Nederland verkocht, maar daar gaat eind augustus verandering in komen. Ik laat je het palette vandaag al zien, want er zijn al heel veel mensen die erg geïnteresseerd zijn. Dit palette wil je echt hebben en de prijs valt ook nog mee.

 

image

In het palette zitten 10 oogschaduws, in totaal is het 7 gram aan oogschaduw. Het palette ziet er mooi en stevig uit. Gemaakt van glanzend, zwart kunststof. Ook sluit dit palette erg goed af. Als je het palette openmaakt zit over de gehele lengte een spiegel in de deksel en je krijgt er een applicator bij met 2 kwastjes. Een foam applicator en een kwastje van echt haar. Beide werken erg goed.

image

De oogschaduws zelf hebben geen namen gekregen, maar het palette zelf heeft wel een naam. Namelijk; Beige. De andere variant hiervan, de Rosé, daarvan is nog niet duidelijk of deze ook in Nederland uit gaat komen.

 

image
Aan de linkerkant zie je de lichte kleuren en aan de rechterkant zitten de donkere kleuren. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd. De variatie van de kleuren is ook erg goed, de kleuren zijn echt allemaal verschillend van elkaar.
image

image

De kleuren geven nauwelijks tot geen fall-out en hechten heel goed aan je huid. Ik heb hiervoor geen oogschaduwbasis gebruikt en zelfs dan blijven ze de gehele dag perfect zitten. Je hebt ook weinig nodig om een mooi resultaat te krijgen, zeker van de donkere kleuren. Dit palette is erg zuinig in gebruik. De kleuren zijn in het echt precies zo als in het palette.

De variatie in de kleuren is ook erg goed. Er zitten zowel matte als glimmende oogschaduwkleuren in. Deze gebruik ik deze week al weer de gehele week elke dag en ik blijf hem mooi vinden. En je kan er ook zoveel kanten mee op.

image

 

image

De look die ik met dit palette maakte. Ik koos voor de kleuren 3 en 8 en in mijn arcadeboog blende ik de kleur 7 er nog even bij.

Maar nog wel even geduld. La Palette Nude van L’Oréal ligt pas vanaf eind augustus in de winkels. Maar mocht je op vakantie gaan naar Frankrijk bijvoorbeeld, dan hebben ze hem wellicht daar al wel. De prijs van dit palette zal, naar verwachting, €24,90 zijn.